BARBECUE

Barbecue catering aan huis

BUFFETTEN

Buffet cateraar in Zwolle

SALADES

PIZZA PARTY’S

Pizza party catering aan huis

HAPJES

Hapjes catering aan huis

BROODJES

Luxe broodjes catering bezorgd aan huis

ARRANGEMENTEN

arrangementen

GOURMET

Gourmet cateraar aan huis

DRINKEN

Buffetpannetjes

Buffet pannetjes cateraar aan huis bezorgd

BRUILOFTEN & GROTE BEDRIJFSFEESTEN

Parytenten verhuur

DESSERTS

Catering in Zwolle aan huis bezorgd

Hapjes en tapas in zwolle bestellenFeestje? Op naar een Cateraar of Catering in Zwolle? Kies voor partycatering van Lente.  Dagelijks verzorgen wij de catering in Zwolle voor bedrijfsfeesten, recepties, verjaardagen en openingen.  Van een heerlijk koud en warm buffet, complete lunches, lekkere hapjes en tapas tot een compleet barbecue feest inclusief partyverhuur.

Partycateraar Zwolle, alles goed geregeld!

Als partycateraar in zwolle denken wij met u mee, dat gaat dus net even wat verder dan alleen het bezorgen van de catering. Samen met onze partyverhuur weet u zeker dat alles goed geregeld is. Voor een feestelijke aankleding beschikken wij over grote partytenten, heaters, biertaps, springkussen en spectaculaire eyecatchers.

Lekkere Hapjes en Tapas bestellen in Zwolle

Populair voor feestjes zijn onze hapjes en tapas schalen. Hier heeft u de keuze uit koude hapjes en warme hapjes. De warme hapjes kunt u zelf gemakkelijk opwarmen in speciaal meegeleverde opwarmschalen. Kijk voor meer informatie in het menu catering onder buffetpannetjes. De koude borrelhapjes worden geserveerd op een mooi opgemaakte schaal. Op onze site vindt u een greep uit ons assortiment en desgewenst kunnen wij de hapjesschalen aanvullen met luxere hapjes en amuses.

Stamppotbuffetten bestellen

Wat is er nu lekkerder in de wintermaanden dan een lekker stamppotbuffet. Als groenteman weten wij als geen ander hoe je een lekkere verse stamppot maakt! U heeft keuze uit een origineel Boerenkool stamppotbuffet met spekjes, Zuurkool stamppotbuffet met spekjes, Hutspot met rundvlees, Bietjes met spek en ui, Andijvie met spekjes en Zuurkool Hawaï. Niet voor niets is van Lente de nr 1 in stamppottbuffetten in Zwolle.

Warm en Koud Buffet bezorgen

Liever iets anders dan een stamppotbuffet? Kies dan voor een culinair koud en warm buffet. U heeft hierbij de keus uit een Italiaans buffet, Chinees of oosters buffet. De buffetten bestaat uit zowel koude als warme gerechten en vormen gezamenlijk een heerlijk gevarieerd dinerbuffet.

Catering bestellen in Zwolle?

Om catering te bestellen in Zwolle voeg je gemakkelijk alle catering toe aan de digitale bestellijst. De catering en partyverhuur wordt dan automatisch bewaard op de bestellijst, terwijl u verder shopt. Als u klaar bent, verstuurd u de bestellijst en ontvangt u binnen 1 werkdag een vrijblijvende offerte.

Deze website is gerealiseerd door bco reclameburo i.s.m. WebThisSign | © Copyright - Van Lente