Bruiloften & grote bedrijfsfeesten

Waar kunnen wij u mee van dienst zijn?

Bedrijfsfeesten/Bruiloften:

– het plaatsen van de tent

– gesprek voor een goed gepland en verzorgd feest

– complete catering vanaf koffie, lunch, bbq, buffet, drank tot zelf een frietkraam

– copmlete inrichting: meubilair, bar, servies, verlichting, verwarming en koeling

– bediening

Voor de grotere en professionele feesten verhuren wij ook de wat luxere tenten, die ook voor u opgebouwd kunnen worden.

Een klein overzicht van deze tenten:

Pagode-tenten:

Deze tenten zijn voorzien van opdekzeil. Deze zeilen laten wel zonlicht door, maar weren ook zoveel mogelijk de warmte. U kunt de tenten koppelen om er een grotere tent van te maken.

De Pagode-tenten zijn er in twee soorten:

– 4×4 (16m2)

– 5×5 (25m2)

 

Aluminium hal met kunstof zijwanden

Een andere mogelijkheid is de aluminium hal, een tent van 15 of 20 meter breed, met stevige kunststof wanden. De lengte is minimaal 15 meter en kan per 5 meter verlengt worden tot een maximum van 70 meter. Ook kan er in deze tent een systeemvloer worden aangelegd. Door een deel van de tent op een verhoging te bouwen, kan er eventueel een groot podium gecreerd worden.

Tent met vrije overspanning

Ook is er de tent met vrije overspanning. Deze heeft een stevig zeil dat geen licht doorlaat en ook brandwerend werkt. De breedte van deze tent is 12 meter. De lengte van deze tenten loopt van 8 tot 52 meter.

Aluminium hal met zijzeilen; 12/15 meter breed

Dit is een creme-kleurige tent met een breedte van 12 meter, uit te breiden tot 15 meter. De tent heeft een  dakzeil en zijzeilen met ramen. De lengte van deze tent loopt vanaf 10 meter en is per 5 meter uit te breiden tot 30 meter.

Aluminium hal met zijzeilen; 10 meter breed

Dit is een witte partytent met een breedte van 12 meter. In de zijzeilen kunnen naar wens ramen worden geplaatst. De zeilen zijn zonwerend, waardoor ze geen licht of warmte zullen doorlaten.

Spantent

Deze grote partytent is zeer geschikt voor grote feesten en partijen. De tent is wit-blauw gestreept en is er van 15×15 meter tot maximaal 15×70 meter. Zeer populair bij dorps- en buurtfeesten!

Voor dit soort feesten is persoonlijk contact zowel voor u als voor ons gewenst om een goed beeld van uw wensen te krijgen. Vervolgens zullen wij er alles aan doen om u een zo aantrekkelijk mogelijke offerte toe te zenden.

Om contact met ons op te nemen kunt u HIER klikken.

Waar kunnen wij u mee van dienst zijn?