BARBECUE

Barbecue catering aan huis

BUFFETTEN

Buffet cateraar in Zwolle

SALADES

PIZZA PARTY’S

Pizza party catering aan huis

HAPJES

Hapjes catering aan huis

BROODJES

Luxe broodjes catering bezorgd aan huis

ARRANGEMENTEN

arrangementen

GOURMET

Gourmet cateraar aan huis

DRINKEN

Buffetpannetjes

Buffet pannetjes cateraar aan huis bezorgd

BRUILOFTEN & GROTE BEDRIJFSFEESTEN

Parytenten verhuur

DESSERTS

Catering aan huis of op locatie

Organiseert u binnenkort een feestje? Cateraar van Lente neemt u graag alle zorgen uit handen. Dagelijks bezorgen wij in midden noord oost Nederland catering aan huis en op locatie. Van heerlijke hapjes & tapas, smaakvolle buffetten tot een compleet barbecue feest op locatie. Ook populair zijn onze brood lunches voor bedrijven, ideaal voor een vergadering of receptie.

Partycatering zonder zorgen

Als partycateraar denken wij graag met u mee, u weet dan zeker dat alles goed geregeld is. Zo beschikken we over vele extra’s om uw feest compleet te maken zoals: meubilair, heaters, biertaps, springkussens en eyecatchers voor een feestelijke aankleding. En met onze professionele partytenten in valt geen enkel feestje in het water!

Partyservice Aanhangwagen, makkelijker kan het niet!

Tegenwoordig ziet u ze overal die handige partyservice aanhangwagentjes van “Van Lente”. Vooral voor de grotere feesten met partycatering en verhuur zijn deze aanhangwagens echt een uitkomst. Het concept is simpel: de aanhangwagen staat voor 13:30 uur geladen voor u klaar. U haalt de aanhangwagen op en brengt deze de eerst volgende dag (m.u.v.) zondag weer terug.  Hiermee voorkomt u onnodig heen en weer rijden met overvolle auto’s.

Catering bestellen? Vraag vrijblijvend online een offerte aan.

Voor het bestellen van catering werken wij met een online bestellijst. Tijdens het shoppen op onze website voegt u alle partyverhuur en catering toe aan de online bestellijst. Tussentijds kunt u deze bestellijst gemakkelijk aanpassen. Op moment u klaar bent verstuurd u de bestellijst en ontvangt u binnen 1 werkdag een geheel vrijblijvende offerte. Hiernaast leggen wij stap voor stap uit hoe dit werkt.

Stap 1: Bestellen van catering, partyverhuur of spelverhuur

U zoekt de gewenste artikelen in catering en/of verhuur artikelen bij elkaar, klik op meer informatie en wanneer u besluit dit artikel te willen hebben/reserveren klikt u op “voeg toe aan bestellijst”.

Stap 2: Controleren bestellijst

Wanneer u alle artikelen heeft toegevoegd klikt u op de bestellijst rechts boven in het menu. Controleer vervolgens of u alle catering en partyverhuur goed heeft toegevoegd aan de bestellijst.

Stap 3: Invullen contactgegeven

Vul onder de bestellijst uw contactgegeven in en de start en retour datum van catering en verhuur. Vermeld in het vak opmerkingen bijzonderheden of wensen die van belang zijn.

Stap 4: Indien bestellijst

Verstuur de bestellijst en klik op “offerte aanvragen”. Wij controleren uw bestellijst, en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op om uw bestelling door te nemen. Op moment van de bestelling beide kanten akkoord is, wordt uw bestelling pas definitief.
Een aanvraag plaatsen is dus altijd vrijblijvend!

Handige tips:

Al onze prijzen op onze site zijn inclusief BTW.
Bij alle verhuurartikelen geldt 2e dag, halve prijs.
Problemen met bestellen of heeft u vragen bel gerust 038 – 331 82 87 wij staan u graag te woord!

Deze website is gerealiseerd door bco reclameburo i.s.m. WebThisSign | © Copyright - Van Lente