Warme Broodjes

Trakteren op het werk of gewoon uw werknemers voorzien van een gezonde lunch? Dat kan nu bij cateringservice Van Lente! Gezonde tussendoortjes, zoals bowl, of een warme hap, het kan hier besteld worden. Van warme gehaktbal tot een schaal bowl met bakjes en vorkjes.

Daarnaast verzorgen wij complete lunches. Er is keuze uit verschillende lunchpakketten, met meerdere broodjes, zoals pistolet, frikandelbroodjes of saucijzenbroodjes. Ook zit er in ieder pakket een bakje met een van onze heerlijke rauwkosten, een flesje sap naar keuze en ook fruit naar keuze!

De wensen verschillen, daarom kunt u zelfs in het lunchpakket zelf nog aangeven wat uw voorkeuren zijn. Zo is er bijvoorbeeld keuzemogelijkheid voor verschillende soorten beleg op een pistolet en de keuzemogelijkheid voor verschillende soorten fruit, rauwkost en sap.

De lunches kunnen vanaf een bestelling voor 6 personen bij u op de zaak bezorgd worden. Ook de traktaties kunnen bezorgd worden. Dit alles voor een lage prijs!

Bent u het klassieke broodje pindakaas zat en wilt u een gezond lunchpakket bestellen voor op uw werk? Dit is vanaf nu dus mogelijk gemaakt door Van Lente!

Warm Broodje Stewed Beef

Warm Broodje Stewed Beef

Warm Broodje Chicken Musroom

Warm Broodje  Chicken Musroom

Warm Broodje Sweet Patato [vegetarisch]

Warm Broodje Sweet Patato [vegetarisch]

Warm Broodje Saté

Warm Broodje Saté