Decoratie & aankleding

Elk feestje wilt u natuurlijk mooi aankleden. Alleen een (leeg) zaaltje of een (lege) partytent is natuurlijk niet genoeg, wij kunnen uw locatie geheel en feestelijk inrichten.
Of het nu gaat om kunstplanten, zittafels, statafels, barkrukken, verlichting of een rode loper deze producten bevinden zich allemaal in ons assortiment.
Een feestelijke entree kunt u perfect verzorgen met onze rode loper en kunstplanten. Samen met bijvoorbeeld een aantal statafels met rok, kunt u gemakkelijk al uw gasten kwijt en biedt u hen de mogelijkheid staand een praatje te maken. Wanneer u liever kiest voor comfort, hebben wij de oplossing, namelijk barkrukken voor aan de statafel of onze zittafels. In combinatie met onze stapelstoelen zorgen deze met onze zittafels voor enig comfort. Wanneer u al uw etenswaren uit wilt stallen hebben wij ideale buffettafels zonder en met rok, hier kunt u gemakkelijk uw etenswaren op kwijt.

Ook aan uw gasten hebben wij gedacht, daarom hebben wij garderoberekken in ons assortiment, zo loopt u niet de hele avond met uw jas in de hand.

Kortom, wij kunnen uw locatie compleet inrichten. Van statafel tot kunstplant en van huwelijksboog tot eenrode loper>!Ook buiten onze vestigingsplaatsen is het verzorgen van een feestje geen probleem, wij verzorgen ook regelmatig feestjes in Zwolle, Dronten, Wezep, Oldebroek, Hattem, Wezep, Heerde, Epe, Raalte en nog veel meer…
Van Lente, uw verhuurspecialist!

Huwelijksboog

Huwelijksboog

Prijs: € 17.50 » extra dagen: € 8.75


 

Geen tijd of zin om zelf een boog te maken? Wij verhuren deze kant en klaar. De boog is gemaakt van ijzer en staat op stevige voet. U dient zelf de boog aan te kleden met groen, dit wordt er niet bij geleverd*. Tevens kunt u er ook een ballonnenboog van maken.
Afmetingen: Hoogte 225 cm, breedte 160cm.
 
*U huurt dus enkel een geraamte, deze boog kunt u naar uw eigen wensen versieren.
 
De prijs is er op gebaseerd dat u de boog voor 3 dagen huurt. (1 dag opbouw, 1 dag gebruik, 1 dag afbreken/retour)


 huwelijksboog 

 Aantal dagen huur (uitgezonderd zondag en feestsdagen)