Lunch catering & vruchtensappen

Wat is er nu gemakkelijker dan uw gezonde lunch met een heerlijke vruchtensap compleet verzorgd te hebben? De cateringservice van Van Lente kan dit alles compleet voor u verzorgen.

Lunch catering

Er is keuze uit verschillende lunchpakketten, met meerdere broodjes, zoals pistolet, frikandelbroodjes of saucijzenbroodjes. Ook zit er in ieder pakket een bakje met een van onze heerlijke rauwkosten, een flesje sap naar keuze en ook fruit naar keuze!
De wensen verschillen, daarom kunt u zelfs in het lunchpakket zelf nog aangeven wat uw voorkeuren zijn. Zo is er bijvoorbeeld keuzemogelijkheid voor verschillende soorten beleg op een pistolet en de keuzemogelijkheid voor verschillende soorten fruit, rauwkost en sap.
De lunches kunnen vanaf een bestelling voor 6 personen bij u op de zaak bezorgd worden. Ook de traktaties kunnen bezorgd worden. Dit alles voor een lage prijs!
Bent u het klassieke broodje pindakaas zat en wilt u een gezond lunchpakket bestellen voor op uw werk? Dit is vanaf nu dus mogelijk gemaakt door Van Lente

Vruchtensappen

Een fles sap van Schulp Vruchtensappen is een fles vol fruit. Gezond fruit, voornamelijk afkomstig uit Hollandse boomgaarden.
Welke van de vele smaken u ook kiest, u proeft altijd puur vruchtensap. Zo uit de natuur, zonder enige toevoeging. Dus geen suiker, kleur-, geur en/of smaakstoffen.