Decoratie & aankleding

Elk feestje wilt u natuurlijk mooi aankleden. Alleen een (leeg) zaaltje of een (lege) partytent is natuurlijk niet genoeg, wij kunnen uw locatie geheel en feestelijk inrichten.
Of het nu gaat om kunstplanten, zittafels, statafels, barkrukken, verlichting of een rode loper deze producten bevinden zich allemaal in ons assortiment.
Een feestelijke entree kunt u perfect verzorgen met onze rode loper en kunstplanten. Samen met bijvoorbeeld een aantal statafels met rok, kunt u gemakkelijk al uw gasten kwijt en biedt u hen de mogelijkheid staand een praatje te maken. Wanneer u liever kiest voor comfort, hebben wij de oplossing, namelijk barkrukken voor aan de statafel of onze zittafels. In combinatie met onze stapelstoelen zorgen deze met onze zittafels voor enig comfort. Wanneer u al uw etenswaren uit wilt stallen hebben wij ideale buffettafels zonder en met rok, hier kunt u gemakkelijk uw etenswaren op kwijt.

Ook aan uw gasten hebben wij gedacht, daarom hebben wij garderoberekken in ons assortiment, zo loopt u niet de hele avond met uw jas in de hand.

Kortom, wij kunnen uw locatie compleet inrichten. Van statafel tot kunstplant en van huwelijksboog tot eenrode loper>!Ook buiten onze vestigingsplaatsen is het verzorgen van een feestje geen probleem, wij verzorgen ook regelmatig feestjes in Zwolle, Dronten, Wezep, Oldebroek, Hattem, Wezep, Heerde, Epe, Raalte en nog veel meer…
Van Lente, uw verhuurspecialist!

Kunstplanten En -bomen

Kunstplanten En -bomen

Prijs: € 8.98 » extra dagen: € 4.49


 

Kunstplanten en bomen in diverse soorten voor een perfecte aankleding van uw feestruimte.
Hoogte 1.80 meter. Te bestellen aantal: